​Tema digital vård i nya 1177 Vårdguiden
Hem NYHETER ​Tema digital vård i nya 1177 Vårdguiden

​Tema digital vård i nya 1177 Vårdguiden

Publicerat av: Redaktionen

Region Uppsalas hushållstidning 1177 Vårdguiden delas ut de närmaste dagarna till länets hushåll.

​Tema digital vård i nya 1177 Vårdguiden 2Årets sista nummer innehåller bland annat ett stort tema om digitalisering i vården, nu och i framtiden. De senaste 15 åren har invånare kunnat komma i kontakt med vården via 1177 Vårdguidens e-tjänster. Uppsala län var också förstå i Sverige med att göra journalen tillgänglig för patienterna.

Tidningen innehåller också tips om vad man kan tänka på när kyla och halka gör sig påminda och hur influensan kan tacklas. Det finns även artiklar om håravfall på grund av sjukdomen alopecia universalis, krupp, träning samt om olika sköldkörtelsjukdomar.

Tidningen 1177 Vårdguiden utkommer fyra gånger per år, räknas som samhällsinformation och delas ut även till hushåll som tackat nej till reklam. Tidningen finns både som e-tidning och som taltidning. Den är ett komplement till webbplatsen 1177.se, där Region Uppsala har samlat både e-tjänster och information om vård och hälsa. 1177 Vårdguiden är en tjänst från alla Sveriges regioner och landsting.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>