Hem COVID-19 ​Webbinar: Hur säkerställer vi läkemedel till covid-19-patienterna?

​Webbinar: Hur säkerställer vi läkemedel till covid-19-patienterna?

Publicerat av: Redaktionen

Under våren bjuder LIF – de forskande läkemedelsföretagen in till tre live-webbinar om hur läkemedelsbranschen arbetar med att bistå hälso- och sjukvården under coronapandemin.

​Webbinar: Hur säkerställer vi läkemedel till covid-19-patienterna? 4Andra seminariet i vår webbinarserie var en genomgång av hur läkemedelsbranschen i samverkan med SKR, läkemedelsdistributörer mfl säkerställer tillgången till läkemedel för covid-19-patienterna.

Intensivvårdsplatserna har byggts ut och behovet av läkemedel är extremt stort. Webbinariet beskriver hur läkemedelsbranschen i samverkan med SKR, läkemedelsdistributörer mfl säkerställer tillgången till läkemedel för covid-19-patienterna. Nu kan du i efterhand se panelsamtalet där deltagarna var Sanna Eklund, handläggare Läkemedelsfrågor, SKR, Lars Schenatz, ordförande läkemedelsdistributörerna, vd Tamro och Bengt Mattson, expert på läkemedelsförsörjning, LIF.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>