Besöksrekord för KI Science Park DAY – nu ska konceptet utvecklas ytterligare
Hem Evenemang Besöksrekord för KI Science Park DAY – nu ska konceptet utvecklas ytterligare

Besöksrekord för KI Science Park DAY – nu ska konceptet utvecklas ytterligare

Publicerat av: Redaktionen

Märit Johansson välkomnar den rekordstora publiken på KI Science Park DAY 2016.

– Med över 420 registrerade deltagare lyckades vi till och med överträffa förra årets publikrekord, säger Märit Johansson, VD på KI Science Park. Vi arbetar redan nu med idéer om hur vi ska bli ännu bättre till nästa år, bland annat med förfinad teknologi för att facilitera partnering.

KI Science Park, som på nio år växt till över 90 företag, har etablerat sig som det viktigaste navet för entreprenörer med ambitioner inom life science i allmänhet och på läkemedelsområdet i synnerhet.

Med början 2010 arrangeras KI Science Park DAY på våren varje år. Syftet är att erbjuda en plattform där ett urval av parkens medlemsföretag får möjlighet att presentera sin verksamhet och sina framsteg för investerare, potentiella partners och andra intressenter.

– I år hade vi väldigt hög klass och stor bredd bland de presenterande företagen, säger en nöjd  Märit Johansson. Samtidigt, tillägger hon, vittnar många om att det informella minglandet när man går runt bland utställarna kan vara minst lika värdefullt.

Nu vidtar analysarbetet om vad som kan vässas ytterligare till nästa års upplaga.

– Vi följer upp synpunkter från både entreprenörer och investerare. Det är alltid en utmaning att arrangera ett så här stort event så att det passar många olika deltagare, säger Märit Johansson. Till nästa år hoppas vi ha ännu modernare digitala verktyg på plats för den som i förväg ytterligare vill nischa sina kontakter.

KI Science Park är ett företag som ingår i Karolinska Institutets innovationssystem.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>