Hem EVENEMANG 13 webinarier, 52 föreläsare och mer än 10 000 deltagare på vårens digitala satsning

13 webinarier, 52 föreläsare och mer än 10 000 deltagare på vårens digitala satsning

Publicerat av: Redaktionen

Varmt välkommen till säsongens sista webinar som sänds live nu på måndag den 29 juni

13 webinarier, 52 föreläsare och mer än 10 000 deltagare på vårens digitala satsning 2

Möt profilerna bakom succékursen online, Hälsovecka hemma. Gabriella Svanberg, Annika Jankell, Annette Lefterow och Monika Ahlberg medverkar på kunskapswebinar den 29 juni kl. 18.30

Klimakteriet – den mogna kvinnan och hormoner

Aino Fianu Jonasson, docent gynekolog, informerar om östrogenbehandling under klimakteriet. Vad kan hända vid behandling och vad finns det för skydd mot komplikationer.

Hälsovecka hemma – träffa profilerna bakom succékursen online

Möt Monika Ahlberg, kokboksförfattare, Annika Jankell, journalist, Gabriella Svanberg, leg. psykolog och den digitala wellnessexperten Annette Lefterow som har utvecklat kursen. Moderator Alexandra Charles von Hofsten

Vi sänder live måndag den 29 juni kl. 18.30

Registrera dig här: https://event.webinarjam.com/register/90/7rpn6fkg

Under våren 2020 och rådande Corona-situation gjorde 1,6 & 2,6 miljonerklubben en snabb och intensiv satsning på digitala möten för att fortsatt kunna erbjuda medlemmar och samarbetspartners kunskapsbringande aktiviteter i en tid av förändring och begränsning av det fysiska mötet.

Denna satsning har resulterat i totalt 13 genomförda webinarier, en direktsänd operakonsert från Djurgården i Stockholm och produktion av onlinekursen Hälsovecka hemma som nu kör igång sin tredje vecka.

Mer än 10 000 deltagare har träffat oss online. Vi har jobbat pedagogiskt och valt digitala verktyg som är användarvänliga för att anpassa oss till vår äldre målgrupp med mindre datavana, där många befinner sig i riskgrupper och i ensamhet.

”Gensvaret från våra medlemmar har varit oerhört positivt och värt denna satsning. Vi har lärt oss mycket på vägen och även fått många nya vänner i den digitala gemenskapen. Nu ser vi fram emot hösten och en fortsättning av denna nya del i verksamheten som vi har valt att kalla för Kunskapswebinar – Alexandra Charles”

Ta del av våra tidigare webinarier med 52 olika föreläsare, bland andra Henrik Frenkell, Pamela Andersson, Maj-Lis Hellenius, Stefan Einhorn, Annika Jankell, Christina Schollin, Maria Wells, Simon Kyaga, Sara Paborn, Eva Sanner, Sofia Ledarp och Lina Forss.

”Under mina år som digital producent har jag aldrig upplevt ett liknande gensvar som uppslutningen från medlemmarna i 1,6 & 2,6 miljonerklubben. Vi har sett mer än 1 000 deltagare logga in på fåtal minuter och återkomma från webinar till webinar. I dessa tider har det varit oerhört värdefullt att skapa möjlighet till gemenskap och inspiration på distans. Digitala och klimatsmarta möten för alla tillfällen – Annette Lefterow, Webinarproducent”

Webinar den 1 juni 2020 – Vad är lunginflammation och hur kan du skydda dig?

https://youtu.be/lfVDdfrrqtE

Webinar den 4 maj – Hur hanterar man oro och hur kan man må bra

https://youtu.be/y-h86Cl5RM4

Webinar den 26 feb – Om Alzheimer

https://youtu.be/saajmBzTqns

Webinar den 4 juni – Om hormoner och kvinnokroppen

https://youtu.be/0S8n71YuNaA

Webinar den 10 juni – Om klimakteriet

https://youtu.be/xMlceZieQ3s

Webinar den 15 juni – Om TBE och fästingar

https://youtu.be/1TTIDtKaSqA

Webinar den 22 april – Kost, näring och livsstil

https://youtu.be/95V8cVh0Rw8

Webinar den 31 mars – Din hälsa sitter i munnen

https://youtu.be/zF6PetRjKUU

Webinar den 20 maj – Konsten att sluta älta och oroa sig

https://youtu.be/rAA9k8WZzZg

Webinar den 13 maj – Författarträff online

https://youtu.be/KIgDSDBpNf0

Webinar den 2 april – Woman in Red online

https://youtu.be/J1xmZLGGrDQ

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>