HP moderniserar vården med branschledande tekniklösningar
Hem Nyheter HP moderniserar vården med branschledande tekniklösningar

HP moderniserar vården med branschledande tekniklösningar

Publicerat av: Redaktionen

Idag presenterade HP ett nytt sortiment, speciellt utformat för att hantera nästa generations patientvård.

HP moderniserar vården med branschledande tekniklösningar 2HPs nya produkteranpassade för hälso- sjukvård som tillkännagavs under HIMSS18, är utformad för att tillgodose behov inom ökad patientsäkerhet, smartare arbetsflöden och lösningar för hälso- och sjukvård på distans. Detta med hjälp av HPs nya:

  • HP EliteBook 840 G5 Healthcare Edition Notebook
  • HP EliteOne 800 G4 23.8 Healthcare Edition Allt-i-ett (AiO)
  • HP Healthcare Edition HC270cr clinical Review Display

Hälso- sjukvårdssektorn står idag inför stora utmaningar bland annat gällande informations-, patientsäkerhet och effektivitet. Ett exempel är att det varje år förekommer över 2,5 miljoner fall av sjukvårdsrelaterade infektioner inom EU och i det europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). Ett annat gäller effektiviteten, undersökningar visar att personal i hälso- sjukvårdssektorn kan logga in i system och applikationer upp till 70 gånger per dag.

”HPs produkter Healthcare Edition har utformats från grunden med sjukvårdens behov i åtanke. De är byggda för enkel, återkommande desinficering och testade för att möta EN/IEC 60601-1-1:2015 standarden, så att enheterna är säkra att användas i patientnära miljöer. Med inbyggda RFID-läsare hopppas vi korta ner tiden det tar att logga in och ut ur sessioner, för att frigöra tid för vårdpersonalen att spendera med patienterna istället. En annan sak som kan effektivisera arbetsbördan och minska smittspridningen är att sköta mer kommunikation med patienter via videokonferens, varför vi certiferat enheterna för Skype for Business men också Vidyo.”, säger Anna Josefson produktchef för Business Notebooks på HP Sverige.

Det finns ett behov av att effektivisera kliniska arbetsflöden och öka produktiviteten för att förbättra vårdupplevelsen. HPs produkter Healthcare Edition är framtagna för att ge säkrare och smartare lösningar och funktioner specifika för vården.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>