ADDI Medical utökar sitt utbud av Digital Hälsa
Hem NYHETERE-HÄLSA ADDI Medical utökar nu sitt utbud av Digital Hälsa

ADDI Medical utökar nu sitt utbud av Digital Hälsa

Publicerat av: Redaktionen

ADDI Medical expanderar och erbjuder egenmonitorering för patienter med IBD (inflammatorisk tarmsjukdom) i form av tjänsten IBD Home samt andra nischade egenmonitoreringslösningar som övertas från Camanio.

I erbjudandena samarbetar ADDI Medical med Triolab.

”Vi ser mycket positivt på all den kunskap och tjänstestruktur som har utvecklats inom IBD HOME. Denna tjänst som idag är tillgänglig via Camanio Health-plattformen, kommer inom kort att bli tillgänglig via plattformen HOPE och erbjudas i samarbete med Triolab. Vi gläds åt att egenmonitoreringen kan fortsätta att vara till nytta för patienter som använder IBD Home. Vi förstår att vårdprofessionen och patienterna verkligen uppskattar IBD Home och det fina arbete som redan har gjorts och ser fram emot att ta över denna utmärkta lösning”, säger Nina Sellberg, VD för ADDI Medical.

ADDI Medical utökar sitt utbud av Digital Hälsa”Vi ser fram emot att utveckla vår påbörjade resa inom digital hälsa tillsammans med ADDI. Vi vill fortsätta att erbjuda patienter frihet och delaktighet samt ge vårdgivare möjligheten till att driva sin verksamhet på ett mer effektivt sätt”, säger Johan Snis försäljningschef på Triolab.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>