Akademiska Sjukhuset i Uppsala ny strategisk kund till Senzime
Hem NYHETER Akademiska Sjukhuset i Uppsala ny strategisk kund till Senzime

Akademiska Sjukhuset i Uppsala ny strategisk kund till Senzime

Publicerat av: Redaktionen

Senzime AB (publ) meddelar idag att avdelningen för Neuroanestesi på Akademiska sjukhuset i Uppsala, har tecknat avtal att köpa TetraGraph-system.

Akademiska Sjukhuset i Uppsala ny strategisk kund till Senzime 2Avtalet är av ett mindre värde och omfattar inledningsvis fem TetraGraph-system och tillhörande engångssensorer.

”Senzime har under 2018 påbörjat utrullningen av TetraGraph. Avtalet med Akademiska är strategiskt viktigt för oss för att det verifierar och validerar behovet och våra lösningar även på hemmamarknaden.” säger Pia Renaudin, VD för Senzime AB.

”Vi valde TetraGraph, baserad på EMG, eftersom det är den enda tekniken som inte kräver fri tillgång till patientens hand. Det är speciellt viktig med denna typ av övervakning vid neuroradiologisk intervention då patienterna sövs och får en kontinuerlig infusion av muskelblockerande läkemedel under hela ingreppet”, säger Arne Wessén, överläkare vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala.

”Vi har inlett ett nytt viktigt kommersiellt kapitel i bolagets historia. Samtidigt har vi bara börjat resan mot att uppnå vår ambition att bli världsledande inom patientövervakning, där patientens behov står i centrum. Överallt i världen har kirurger, narkosläkare och vårdpersonal påvisat behov av att förbättra hur patienter följs upp innan, under och efter operationer. Vi kan nu erbjuda dem smarta, digitala lösningar för högkvalitativ uppföljning och övervakning”, kommenterar vidare Pia Renaudin, VD för Senzime AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>