Ännu ett samarbete där Kvix är leverantör av digital hälsa
Hem NYHETERE-HÄLSA Ännu ett samarbete där Kvix är leverantör av digital hälsa

Ännu ett samarbete där Kvix är leverantör av digital hälsa

Publicerat av: Redaktionen

Kvix i kampanj hos Benify.

Med över 55 000 medlemmar är Kvix idag ledande inom live digital hälsa i Sverige.

Det tilltalar många, så även arbetsgivare. Detta är något Benify tagit fasta på och valt att lyfta fram Kvix i en kampanj som handlar om att komma tillbaka till rutiner.

Ännu ett samarbete där Kvix är leverantör av digital hälsaKvix enorma utbud och livestreaming som kärna skapar många möjligheter för såväl privatpersoner som arbetsgivare att nyttja tjänsten. Allt från lunchträning, micropauser med rörelser, dans, meditation och föreläsningar bjuder in till gemensamma aktiviteter även för kollegor – både på arbetsplatsen och från hemmakontoret. ”Vi är tacksamma för den möjligheten där Benify väljer att lyfta oss som en given partner”, säger Johan Thomasson, VD på Kvix.

”Vi valde Kvix till kampanjen ”Tillbaka till rutiner” då Kvix passar som handen i handsken för temat (vad är rutiner om inte träning?) och gav ett toppenbra kampanjerbjudande till våra kunder”, säger Mikaela Grahm, Area Manager Health & Wellness, på Benify.

Benify är ett svenskt HR-techbolag som erbjuder marknadens ledande medarbetarplattform för förmåner, ersättning och medarbetarkommunikation.

”Vi har valt att samarbeta med Kvix eftersom de levererar en attraktiv och uppskattad onlinetjänst som alla våra användare i Sverige kan ta del av, samtidigt som de uppfyller våra höga kvalitetskrav”, säger Mikaela Grahm, Area Manager Health & Wellness, på Benify.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>