Antikroppstest för Covid-19 (snabbtest)
Hem COVID-19 Antikroppstest för Covid-19

Antikroppstest för Covid-19

Publicerat av: Redaktionen

Eftersom nivån med antikroppar mot Covid-19 minskar med tiden kan man testa sig för att se om man har antikroppar eller inte.

Hur länge håller sig nivån med antikroppar efter vaccination är individuellt så passa på att göra ett test och se om du har mätbara antikroppar.

Lifelab erbjuder ett antikroppstest som är ett professionellt och kvalitativt in vitro test (IVD). Testet visar om man har antikroppar för Covid-19. Snabbtestet är CE-märkt och därför godkänt för att användas på den Europeiska marknaden.

Antikroppstest för Covid-19 (snabbtest)Fler och fler arbetsplatser öppnar nu upp och då är det ett ökat intresse för att se hur skyddet ser ut på arbetsplatsen vad gäller antikroppar. Det här är intressant både för företaget i sig men även för personalen.

För aktuell information om aktuella coronatest besök vår hemsida lifelab.se

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>