Applikationen som engagerar patienter för bättre hälsa
Hem NyheterE-hälsa Applikationen som engagerar patienter för bättre hälsa

Applikationen som engagerar patienter för bättre hälsa

Publicerat av: Redaktionen

MyTherapy är nu den mest nedladdade medicinpåminnaren för smartphones bland personer med kroniska sjukdomar.

Applikationen som engagerar patienter för bättre hälsa 2Efter tre års forskning, utveckling och testning har applikationen blivit Europas ledande medicinpåminnare som dessutom är gratis att ladda ned.

Tekniken fortsätter att revolutionera och påverka våra liv och MyTherapy-appen fokuserar på att skapa enkla att-göra-listor och påminnelser för patienter som behöver regelbunden medicinering. Vare sig man lider av diabetes, astma, Parkinson, MS eller andra sjukdomar, är MyTherapy en app som hjälper patienter att hålla kolla på sin egen hälsa, samtidigt som den tillåter dem att dela viktiga rapporter med sina läkare. Appen samlar allt på en och samma plats, är enkel att använda och kräver endast några klick för att skapa omfattande sammanfattningar av patienters välmående.

Läs mer om applikationen på www.mytherapyapp.com eller ta en titt på Google Play eller App Store.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>