Audika firar World Hearing Day – erbjuder gratis enklare hörseltest
Hem Nyheter Audika firar World Hearing Day – erbjuder gratis enklare hörseltest

Audika firar World Hearing Day – erbjuder gratis enklare hörseltest

Publicerat av: Redaktionen

Vi på Audika firar årets World Hearing Day tema “Hearing Care For All” med att erbjuda gratis enklare hörseltest på alla våra hörselkliniker.

Audika firar World Hearing Day – erbjuder gratis enklare hörseltest

Temat för årets World Hearing Day är “Hearing Care For All” – ett tema som går i linje med Audikas vision: att hjälpa fler människor att höra bättre.

Som ett led i det vill vi göra det ännu enklare att ta steget och testa hörseln. Vi firar World Hearing Day med att erbjuda möjligheten att boka en tid för ett gratis enklare hörseltest på alla våra hörselkliniker.

Audikas gratis enklare hörseltest är ett snabbtest av hörseln. Testet tar ungefär en kvart och ger information om det kan finnas en indikation på en hörselnedsättning. Om så är fallet, är rekommendationen att gå vidare och göra ett komplett hörseltest. Testet riktar sig till dig som inte tidigare testat din hörsel och är nyfiken på att vet hur du hör.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>