Aumla lanserar Löparkoden
Hem LIVSSTIL Aumla lanserar Löparkoden

Aumla lanserar Löparkoden

Publicerat av: Redaktionen

Det ultimata löpprogrammet online.

Aumla lanserar Löparkoden – ett komplett löpprogram på 8 veckor som hjälper individen att hitta en prestationsfri, utvecklande och hållbar löprutin.

Programmet är skapat tillsammans Johan Nordlund, Löpcoach och Personlig tränare i kondition och hälsoträning. Med över 20 års erfarenhet av löpning har Johan sprungit 19 Göteborgsvarv, flertalet marathon och ultramarathon. Han har även erfarenhet inom triathlon och har avverkat tre Ironman. Men syftet med programmet är inte att man ska maximera sin prestation under ett lopp, däremot vill Johan inspirera till hur man hittar en god löprutin som håller i längden.

Löparkoden är skapat för att både passa den som vill komma igång och den som vill utveckla sin löpning då man får utgå från sin egen nivå. Att programmet är helt digitalt gör att man kan genomföra det i sin egen takt, och samtidigt få tillgång till ett uppmuntrande community.

30 unika pass skapar variation, inspiration och snabb utveckling

Varje vecka innehåller 2-4 löppass med olika fokus. Varje vecka innehåller dessutom tips om teknik som hjälper dig att utvecklas. Du får också ett guidat styrkepass som fokuserar på löpspecifik styrka och rörlighet för att stärka upp kroppen och minska risken för skador.

Aumla lanserar LöparkodenKunskap & motivation för att hitta en hållbar attityd 

Varje vecka har ett spännande tema och innehåller en föreläsning och en mental övning som hjälper dig att hålla motivationen uppe under hela programmet. Dessutom får du designa ditt egna superpass utefter dina förutsättningar och mål.

Löpning för företag för friska medarbetare och ökad gemenskap

Programmet erbjuds även till företag som vill skapa en motiverande aktivitet tillsammans, och passar utmärkt om man har medarberare som jobbar på distans. Många företag är engagerade i lopp då man vet att det både bidrar till en känsla av delaktighet och engagemang. I pandemins spår är det många lopp som ställts in, men då kan företag i stället erbjuda programmet som en hälsofrämjande gruppaktivitet som bidrar till teamkänslan.

”Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda det här programmet både till företag och till individer som vill komma igång eller utveckla sin löpning. För mig är det viktigt att löpningen ska vara prestationsfri, för att den ska kännas motiverande och samtidigt ge mig energi” säger Miriam Sundholm, grundare av Aumla.

Löpkoden innehåller:

  • Upplägg på löppass för 8 veckor
  • Motivationsövningar
  • Intervallträning
  • Teknik & löpskoleövningar
  • Styrketräning & rörlighetsträning
  • Test av nuläge och resultat
  • Designa ditt superpass
  • Workbook för att följa din utveckling

Programmet uppfyller skatteverkets riktlinjer för friskvård och kan därför köpas med hjälp av friskvårdsbidraget.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>