Immunovia Inc. stärker verksamheten i USA och fortsätta kommersialiseringen av IMMray PanCan-d-testet
Hem NyheterCancervård Immunovia Inc. stärker verksamheten i USA och fortsätta kommersialiseringen av IMMray PanCan-d-testet

Immunovia Inc. stärker verksamheten i USA och fortsätta kommersialiseringen av IMMray PanCan-d-testet

Publicerat av: Redaktionen

Immunovia, diagnostikbolaget som har lanserat världens första blodbaserade test dedikerat för tidig upptäckt av bukspottkörtelcancer, meddelande idag att dess amerikanska dotterbolag, Immunovia Inc., har utsett en ny försäljningschef.

Jon Hager börjar i sin roll idag och har en omfattande meritlista som toppresterande säljledare på bolag som Ethos Labs, Myriad Genetics och Pfizer.

Han har tilldelats flera försäljningspriser och befordrats för sina resultat och har bred erfarenhet av marknadstillväxt för nya produkter, exempelvis på Myriad Genetics där han var en nyckelperson i det team som lanserade ärftlig cancertestning till gynekologer.

Immunovia Inc. stärker verksamheten i USA och fortsätta kommersialiseringen av IMMray PanCan-d-testet“Vi är mycket glad över att välkomna Jon till Immunovia. Hans erfarenhet och färdighet att uppnå tillväxt i kombination med hans passion för att utveckla människor, kommer att vara ett värdefullt tillskott för att stärka vårt säljteam och vår amerikanska verksamhet”, sa Jeff Borcherding, vd, Immunovia Inc., Immunovia AB:s dotterbolag.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>