Bactiguard etablerar nytt partnerskap för Tyskland
Hem NYHETER Bactiguard etablerar nytt partnerskap för Tyskland

Bactiguard etablerar nytt partnerskap för Tyskland

Publicerat av: Redaktionen

Bactiguard har etablerat ett nytt partnerskap med Asid Bonz GmbH (Asid Bonz) genom ett exklusivt distributionsavtal för Tyskland omfattande samtliga produkter i Bactiguards portfölj.

Bactiguard etablerar nytt partnerskap för Tyskland 2”Asid Bonz är en erfaren, välrenommerad och professionell partner som delar våra ambitioner att växa på den tyska marknaden genom att erbjuda premiumprodukter och tjänster till vården. Genom att samarbeta med Asid Bonz och deras erfarna team är vi övertygade om att vi kommer att se en snabb utrullning av vår produktportfölj och ökad marknadspenetration i Tyskland ”, säger Christian Kinch, VD.

”Vi känner oss privilegierade att samarbeta med ett innovativt medicintekniskt företag som har utvecklat en lösning för ett ständigt ökande hälsoproblem. Bactiguard är en framgångshistoria som speglas i deras teknologi, organisation och medarbetare. Genom partnerskapet kan vi skapa verkliga fördelar för alla intressenter i den tyska vården, säger Marko Rudnicki, VD för Asid Bonz GmbH.

Asid Bonz har levererat lösningar till den tyska hälsovårdssektorn sedan 1811 och är en ledande leverantör av medicinska förbrukningsartiklar med fokus på anestesi, urologi, kirurgi och vårdavdelningar. Företaget ingår i Medi-Globe Group, vars övriga verksamheter omfattar Asept InMed SAS, Endo-Flex GmbH, Endo-Technik GmbH, Medi-Globe GmbH, Urotech GmbH och Urovision GmbH.

Det nya distributionsavtalet ersätter ett tidigare avtal med med Roeser Medical GmbH (Roeser) som tecknades i december 2016. Roeser förvärvades av Sana Kliniken 2017, vilket ledde till att avtalet senare sades upp.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>