Bactiguard expanderar i Europa
Hem NYHETER Bactiguard expanderar i Europa

Bactiguard expanderar i Europa

Publicerat av: Redaktionen

Bactiguard expanderar på fyra nya marknader i Europa genom att ingå partnerskap med Sanova Pharma för Österrike, Pofam-Pozna för Polen,  Mediq Suomi för Finland och Inex Medical för Grekland.

”Vi är övertygade om att vi, genom att kombinera Bactiguards portfölj av infektionsförebyggande produkter med våra partners lokala kunskap och access till både akut- och hemsjukvård, kommer att vara ett framgångsrikt recept på dessa marknader”, säger Cecilia Edström, SVP Sales and New Business.IT-Hälsa.se ”Starka och pålitliga partners samt attraktiva produkter är viktiga faktorer för Sanovas framgång. Vi är glada över att ingå partnerskap med Bactiguard. Deras innovativa produkter uppfyller ett tydligt behov på marknaden, speciellt med tanke på den ökande resistensen mot antibiotika”, säger Harald Deutsch, Division Manager Medical Systems, Sanova Pharma GesmbH (Sanova).

Sanova är den ledande distributören till det österrikiska sjukvårdssystemet för avancerade terapeutiska-, behandlings- och diagnostiklösningar i syfte att förbättra livskvalitéten för patienter. Sanova ingår i Celesio Gruppen som är en av Europas största apoteksaktörer.

Pofam-Poznaǹ tillverkar och distribuerar högkvalitativa medicintekniska produkter, i syfte att förse patienter med moderna, konkurrenskraftiga produkter som förbättrar deras livskvalitet.

Mediq Suomi ingår i Mediq Group, en ledande leverantör av sjukvårdsmaterial och tjänster, etablerat på flera europeiska marknader och i USA.

Inex Medical distribuerar medicintekniska produkter och utrustning, med fokus på intensivvård.

Genom att ingå partnerskap med ledande leverantörer till sjukvårssystemen på fyra nya marknader expanderar Bactiguard steg för steg närvaron i Europa. I takt med ökande antibiotikaresistens, får fler och fler vårdgivare upp ögonen för vikten av att förebygga infektioner, vilket bådar gott för framtiden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>