Hem Nyheter Barn och cancer hör inte ihop

Barn och cancer hör inte ihop

Publicerat av: Redaktionen

Under veckan som gick blev det klart att Aqua Nobel och Barncancerfonden inleder ett samarbete under våren 2021 där en krona från varje såld Aqua Nobel stilla vatten går till att hjälpa Barncancerfonden.

Barn och cancer hör inte ihopAqua Nobels försäljningschef, Patric Strandqvist har under senaste veckorna jobbat intensivt för att få klart allt. Framöver kommer Aqua Nobels Tetra förpackningar nu att prydas av barncancerfondens logga.

– Det ska bli enormt roligt för oss på Aqua Nobel att påbörja detta samarbete och hjälpa till där det behövs. Det är verkligen så att barn och cancer inte hör ihop och kan vi dra vårt strå till stacken så vill vi göra det, säger Patric Strandqvist, Försäljningschef på Aqua Nobel.

Varje dag i Sverige insjuknar ett barn i någon form av barncancer vilken är den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år. Det är en fruktansvärd sjukdom både för de barn som drabbas, och för deras anhöriga.

– Vi är extremt stolta och tacksamma över att få chansen att samarbeta med Barncancerfonden i kampen mot att bekämpa barncancer. Detta är något som jag personligen har upplevt inom min familj så det ligger mig väldigt nära hjärtat, säger Robin Wingårdh, VD på Aqua Nobel.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>