BESTs överfallslarm för vården får breddat användningsområde och anpassas till fler branscher.
Hem NYHETERE-HÄLSA BESTs överfallslarm för vården får breddat användningsområde och anpassas till fler branscher.

BESTs överfallslarm för vården får breddat användningsområde och anpassas till fler branscher.

Publicerat av: Redaktionen

BESTproactive överfallslarm används traditionellt på sjukhus och inom psykvården.

BESTs överfallslarm för vården får breddat användningsområde och anpassas till fler branscher. 2Här är systemet väl beprövat och är idag ett av de marknadsledande systemen från BEST. Med högsta säkerhet och enkelhet i användandet ger systemet personlig trygghet till personalen i alla situationer. Hjälp påkallas snabbt med ett klick och de marknadsunika funktionerna ”exakt positionering” och ”follow-me” i klartext gör överfallslarmet mycket effektivt.

Breddat användningsområde

Överfallslarmet har i grunden redan alla funktioner för att passa till fler områden än vården. Det handlar mer om en strategisk ompaketering och breddning av målgruppen till att innefatta andra arbetsplatser där hot eller våld förekommer. Systemets uppgift är att säkerställa tryggheten för personalen vare sig det är på ett socialkontor, en psykiatrisk klinik eller någon annan arbetsplats.

Den smarta tekniken i systemet gör att man enkelt kan skapa heltäckande områden där trådlösa larm och positionering fungerar blixtsnabbt. Larmområdet kan i efterhand skalas upp eller ner utan större insats och allt är övervakat, driftsäkrat och kopplat till statistik och logg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>