Black Week – Pinewood skänker istället för sänker
Hem NyheterCancervård Black Week – Pinewood team skänker istället för sänker

Black Week – Pinewood team skänker istället för sänker

Publicerat av: Redaktionen

Pinewood har sedan tidigare valt att inte sänka sina priser under Black Friday, och inte heller under Black Week kommer de att göra det.

I stället vill team Pinewood bidra till något som känns bra i hjärtat.

I stället för att sänka vill företaget skänka.

Pinewood kommer oavkortat skänka vinsten från alla köp via deras svenska e-handelsförsäljning fr.o.m. måndag 21 nov t.o.m. söndag 27 nov till den livsviktiga cancerforskningen. Helgens insamling blir en fortsättning av initiativet #pinewoodmotcancer.

Statistiken talar sitt klara språk. En av tre människor får cancer. Men alla drabbas. Ett cancerbesked kastar omkull tillvaron både för den som drabbas och dess anhöriga. Team Pinewood är inget undantag från statistiken, även de har drabbats hårt av cancerns framfart. Flera i teamet har kämpat och kämpar mot sjukdomen, både med egen cancerdiagnos men även som nära anhörig. Därför ligger det Pinewood väldigt nära hjärtat att göra en insats i kampen mot cancer.

Black Week – Pinewood skänker istället för sänker– Forskningen måste fortsätta framåt. Barn och barnbarn ska inte behöva oroa sig för cancerbesked, säger Glenn Rydén, lageravdelningen Pinewood.

– Om vi hjälps åt kan någon få mer tid tillsammans med sin pappa än vad jag fick, säger Susanne Heydl, kundtjänstavdelningen Pinewood.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>