Boule Diagnostics vinner nya stora upphandlingar i Mexiko
Hem NYHETER Boule Diagnostics vinner nya stora upphandlingar i Mexiko

Boule Diagnostics vinner nya stora upphandlingar i Mexiko

Publicerat av: Redaktionen

Boule DiagnosticsAB har tillsammans med sina mexikanska distributörer vunnit en betydande andel av flera offentliga upphandlingar i Mexiko.

Totalt omfattar de vunna upphandlingarna 329 hematologisystem.

Instrumenten kommer att levereras i slutet av andra och i början av det tredje kvartalet 2016. Även några mindre uppföljningsordrar blodförväntas under det tredje kvartalet. Upphandlande myndigheter är IMSS (Instituto Mexicano del Seguro Social), den största och viktigaste hälsomyndigheten i landet, och ISSSTE (Instituto de Seguridad y Servicios Sociales de los Trabajadores del Estado), den näst största myndigheten vilken ansvarar för hälsovården till statligt anställda i Mexiko.

118 instrument kommer att installeras hos IMSS blodbanker i olika delar av Mexiko. Dessa kunder representerar 50 procent av den totala blodbankmarknaden i Mexiko. I och med upphandlingen blir Boule marknadsledande avseende hematologisystem placerade hos blodbanker i Mexiko.

Resterande 211 enheter kommer att installeras på primärvårdslaboratorier (vårdcentraler) och sjukhus runt om i Mexiko.

”Våra framgångar i Mexiko fortsätter. Beslutet att öppna upp säljkontor i Mexiko 2013 har visat sig vara riktigt. Anledningen till att vi lyckats vinna dessa stora upphandlingar är den höga kvaliteten hos våra produkter kombinerat med kompetenta, lokala distributörer. Vi är särskilt nöjda med genomslaget på den mexikanska blodbankmarknaden. Det är en marknad där vi tror att vi även globalt kan öka våra marknadsandelar”, säger Ernst Westman, VD och koncernchef, Boule Diagnostics.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>