Brighters diabeteslösning Actiste vinner Red Dot Award för god design och kvalitet.
Hem Nyheter Brighters diabeteslösning Actiste vinner Red Dot Award för god design och kvalitet.

Brighters diabeteslösning Actiste vinner Red Dot Award för god design och kvalitet.

Publicerat av: Redaktionen

Brighters unika diabeteslösning Actiste, som marknadsintroducerades december 2017, har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen Red Dot inom kategorin Product Design.

Brighters diabeteslösning Actiste vinner Red Dot Award för god design och kvalitet. 2Actiste har tagits fram i samarbete med bolagets design- och innovationspartner Veryday.

– Vi är otroligt glada över denna utmärkelse som bekräftar att vi inte bara skapat en snygg utan även en användarvänlig produkt av hög kvalitet, säger Truls Sjöstedt, Brighters vd och grundare. Veryday har tillsammans med vår interna utvecklingsavdelning gjort en fantastisk insats och skapat en produkt vi kan vara riktigt stolta över.

– Stort grattis önskar hela designteamet på Veryday, säger Marcus Heneen, Associate Design Director Veryday. Vi insåg tidigt att Brighter var en snabbfotad uppdragsgivare som genomgående krävde en extremt agil och komprimerad process från oss. Utmanande, spännande och lärorikt. Nu belönas våra gemensamma ansträngningar med det här prestigefyllda priset.

I juli 2018 hålls en ceremoni i Essen, Tyskland, för vinnarna. Under en efterföljande fyraveckorsperiod kommer Actiste, tillsammans med andra innovationer, att visas upp på Red Dot Design Museum Essen som en del i utställningen “Design on Stage – Winners Red Dot Award: Product Design 2018”.

– Jag gratulerar stort till vinsten i Red Dot Award. Utmärkelsen är ett bevis på att produkten håller en hög nivå när det kommer till design och visar att företaget är på helt rätt spår. När jag talar om bra design syftar jag på mer än bara en attraktiv produkt. Alla produkter som tilldelas Red Dot präglas nämligen även av enastående bra funktionalitet. Bolaget behöver ha förstått sina kunder och deras behov, säger professor Peter Zec, grundare och VD för Red Dot Award.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>