Camanio Care tecknar nytt distributionsavtal i Kanada
Hem NYHETER Camanio Care tecknar nytt distributionsavtal i Kanada

Camanio Care tecknar nytt distributionsavtal i Kanada

Publicerat av: Redaktionen

Robotikföretaget Camanio Care (publ), fortsätter sin internationella expansion och har tecknat ett nytt distributionsavtal med det kanadensiska bolaget Fermanis Group Inc. för distribution av Camanio Cares produkter i Ontarioregionen, Kanada.

Camanio Care tecknar nytt distributionsavtal i Kanada 2-Vi har redan idag en första kund i Kanada och ser att vi tillsammans med en ambitiös samarbetspartner och distributör såsom Fermanis Group, som redan har ett väl utvecklat nätverk inom området, kan växa ännu mer. De finns en stor tillväxtpotential inom Nordamerika. Filmen om BikeAround™jDome som producerades av Google skapar också intresse på den kanadensiska marknaden säger Catharina Borgenstierna, vd Camanio Care AB.

Fermanis Group Inc. erbjuder konsulttjänster inom forskning, idégenerering, strategi och verksamhetsutveckling som tjänster till sina kunder som består av äldreboenden och vårdinstitutioner.

-Vi är väldigt glada över att kunna utöka vårt erbjudande och affär till att även inkludera distribution av produkter eftersom vi redan idag arbetar med innovativa bolag som stärker livskvalitén för åldrande kanadensare, säger George Fermanis, President på The Fermanis Group Inc.

George Fermanis började sin karriär inom äldreomsorgen genom att grunda bolaget eOccupancy Senior Living, som erbjöd sälj- och marknadstjänster för tjänstebolag inom äldreomsorgen.

Enligt Business Sweden har Kanada och Sveriges sjukvårdssystem många likheter och delar en gemensam vision att kunna erbjuda offentlig sjuk- och hälsovård till alla medborgare. Kanada slår dock de flesta andra länder när det gäller kostnader, och satsar hela 11,5% av sin BNP inom sjukvården. Kanada delar också liknande utmaningar som Sverige med en åldrande befolkning och ökade sjukvårdskostnader. Många svenska lösningar är därför av intresse eftersom ny teknik, tjänster och produkter kan öka effektivitet och produktivitet, samt minska arbetsrelaterade kostnader såväl som återinskrivning av patienter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>