Cambio Healthcare Systems gratulerar tre av sina kunder till utmärkelsen ”Bästa sjukhuset 2015”

Idag korade tidningen Dagens Medicin Sveriges bästa sjukhus 2015. Cambio Healthcare Systems gratulerar de tre guldvinnarna Universitetssjukhuset i Linköping, Länssjukhuset Ryhov och Oskarshamns sjukhus.

– Vi kan stolt konstatera att våra kunder vinner samtliga tävlingsklasser, säger Peter Gille, vd för Cambio Healthcare Systems.

Det är för fjärde året i rad som Dagens Medicin rankar Sveriges sjukhus. Ett stort antal parametrar ingår i tidningens bedömningsunderlag. Tyngst väger den medicinska kvaliteten.compliance

Sjukhusen delas in i tre kategorier: universitetssjukhus, medelstora sjukhus och mindre sjukhus. I årets ranking var det Universitetssjukhuset i Linköping, Länssjukhuset Ryhov och Oskarshamns sjukhus som återigen tog hem den prestigefyllda utmärkelsen ”Bästa sjukhuset”. Alla tre sjukhus har Cambio COSMIC som vårdinformationssystem.

Under de fyra år som tidningen genomfört denna sjukhusranking har tio av de tolv vinnarna samma sak gemensamt – alla använder Cambio COSMIC.

– Ett stort grattis till våra kunder. Det är fantastiskt roligt att deras enträgna arbete för att förbättra den medicinska kvaliteten och göra vården mer effektiv och patientsäker uppmärksammas på detta sätt, säger Peter Gille.

Post Comment