Capgemini skriver ramavtal med Sveriges Kommuner och Landsting
Hem NYHETER Capgemini skriver ramavtal med Sveriges Kommuner och Landsting

Capgemini skriver ramavtal med Sveriges Kommuner och Landsting

Publicerat av: Redaktionen

Capgemini tillkännager i dag att de undertecknat ett ramavtal med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL).

Capgemini skriver ramavtal med Sveriges Kommuner och Landsting 1

Lars Kullberg, VP och Head of Public Sector på Capgemini

Avtalet, som tecknas med SKL Kommentus Inköpscentral AB, kommer att göra det enklare för kommuner och landsting att möta den snabbt ökade efterfrågan på digitala tjänster och extern IT-kompentens.

Ramavtalet, IT-konsulttjänster 2016, undertecknades efter ett öppet anbudsförfarande och inkluderar totalt sju regioner, där Capgemini tilldelades två av dessa; Anbudsområde B: Jämtlands län, Västernorrlands län samt Anbudsområde F: Östergötlands län, Jönköpings län, Kalmar län. Capgemini valdes för sina bevisade högkvalitativa leveranser samt kompetens och erfarenhet inom digital transformation.

Capgemini kommer att tillhandahålla tjänster inom IT-utveckling, underhåll och infrastruktur samt arkitektur, IT-säkerhet, IT-kompetens och användarstöd.

– Digital transformation och IT-säkerhet är ett stort fokusområde för både kommuner och landsting och kommer fortsätta vara det under många år. Efterfrågan på alla typer av IT-tjänster är hög och vi är stolta över att teckna ramavtal som hjälper de svenska kommunerna och regionerna med värdefull kompetens inom IT, säger Lars Kullberg, VP, Head of Public Sector i Capgemini

Ramavtalets längd är två år, med möjlighet till två års förlängning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>