Collector tecknar avtal med Apoteket
Hem Nyheter Collector tecknar avtal med Apoteket

Collector tecknar avtal med Apoteket

Publicerat av: Redaktionen

Collector Bank och Apoteket har tecknat avtal avseende betallösningar med start 2019.

Collector tecknar avtal med Apoteket 1

Liza Nyberg, CEO Collector Bank

Avtalet omfattar sammantaget Apotekets hela fakturaflöde mot konsumenter i försäljningskanalerna e-handel och butiksförsäljning i 394 butiker samt övrig distanshandel. Apoteket är Sveriges största apotek och har en årlig omsättning om drygt 20 miljarder kronor.

”Collector har under upphandlingen varit starkt engagerade i att utforma en helhetslösning som möter Apotekets strävan i att skapa enkelhet i alla kanaler för våra kunder såväl som för våra egna medarbetare” säger Linda Danielsson, inköpschef på Apoteket.

”Vi är stolta och glada över förtroendet från Apoteket. Att deras val föll på oss är ett kvitto på att våra produkter och kompetens håller hög kvalitetsnivå. Vi ser fram emot att hjälpa Apoteket i deras framtida utveckling, både i traditionella kanaler och i deras e-handelssatsning” säger Liza Nyberg, CEO Collector Bank.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>