Consid i nytt ramavtal med Landstinget Västernorrland
Hem Nyheter Consid i nytt ramavtal med Landstinget Västernorrland

Consid i nytt ramavtal med Landstinget Västernorrland

Publicerat av: Redaktionen

Consid ingår nytt ramavtal med Landstinget Västernorrland. Avtalet gäller för två år, med möjlighet till förlängning i 1+1 år.

”Vi har lång erfarenhet av att arbeta med affärskritiska lösningar som förenklar och effektiviserar verksamheter i den offentliga sektorn och som därigenom förenklar för människan”, säger Peter Hellgren, vd för Consid.Consid i nytt ramavtal med Landstinget Västernorrland 2

Det snabbväxande konsultbolaget Consid har tilldelats avtal i Landstinget Västernorrlands ramavtalsupphandling och blir nu leverantör på ramavtalet IT-konsulter. Konsultbolaget har genom åren byggt upp en gedigen branschkunskap genom goda referenser från liknande ramavtal. Peter Hellgren, vd för Consid, är glad över tilldelningen och ser fram emot att samarbeta med landstinget:

– Vi har lång erfarenhet av att arbeta med affärskritiska lösningar som förenklar och effektiviserar verksamheter i den offentliga sektorn och som därigenom förenklar för människan och bidrar till ett bättre samhälle. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi kan skapa goda förutsättningar för Landstinget att möta invånarnas behov.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>