Dell Boomi/digitalAngel-samarbete ska revolutionera framtidens vård
Hem NYHETER Dell Boomi/digitalAngel-samarbete ska revolutionera framtidens vård

Dell Boomi/digitalAngel-samarbete ska revolutionera framtidens vård

Publicerat av: Redaktionen

Boomis integrationsplattform ska hjälpa start-up-företaget digitalAngel att skapa en innovativ och IoT-sjukvårdsplattform och leverera ett verkligt banbrytande smartbäddsprojekt.

Dell Boomi/digitalAngel-samarbete ska revolutionera framtidens vård 2Dell Boomi (Boomi), ledande leverantör av molnintegration och mjukvara för automatisering av arbetsflöden, meddelar idag att företagets molnbaserade integrationsteknologi ska driva det holländska start-up-företaget digitalAngels revolutionerande Internet of Things-sjukvårdsplattform.

I samarbete med sin lokala partner Nalta har digitalAngel implementerat Boomis integrationsplattform (iPaaS) för att lansera ett banbrytande pilotprojekt som fokuserar på intelligenta madrasser, där sensoriska data delas i realtid med sjuksköterskor, vårdgivare och vårdpersonal för att kunna erbjuda omedelbar vård och konstant övervakning av patienter.

Den smarta madrassen kan överföra sensoriska data till vårdgivare och kommer, inom en snar framtid, att automatiskt kunna justera patienters sovpositioner och reagera på hur bra eller dåligt en person sover. På så sätt frigörs tid för vårdgivarna att fokusera på mer tidskritiska arbetsuppgifter. Smart sovteknologi är bara början på digitalAngels vision att skapa en enda, enhetligt uppkopplad plattform för alla aspekter av smart sjukvård.

-Teknologi omvandlar sjukvården extremt snabbt och i stor skala. Vår unika vision är att skapa en enda plattform för att kombinera flera IoT- och biometrisensorer på sådana sätt som ger maximal nytta för vårdgivare, patienter och deras familjer, säger Peter de Lange, VD på digitalAngel. Först och främst erbjuder vi en av de första IoT-plattformarna med fullt godkänd klassificering av medicinsk utrustning, men vi bygger samtidigt den universella plattformen för framtidens sjukvård.

Smarta produkter och nya hårdvaruinnovationer inom vårdsektorn som drivs av biosensorer, från smarta madrasser till artificiellt intelligenta MedTech-maskiner, kommer att växa fram under de närmaste åren och ska samtliga kunna använda digitalAngel som en enskild och centralt uppkopplad plattform.

digitalAngel valde Boomi eftersom de behövde en partner som snabbt och sömlöst kunde hjälpa till att sammanföra IoT-sensoriska data med patientvårdsdata.

Boomi och Nalta stödde digitalAngel-teamet för att bygga en flexibel, smidig och skalbar plattform för framtiden.

– Nalta etablerade ett mycket nära samarbete med digitalAngel, redan i det första konceptets inledningsskede, säger Mike Veldhuis, partner på Nalta. På så sätt kunde vi snabba på plattformslanseringen.

-Det här första intelligenta madrassprojektet är ett användbart mikrokosmos som bidrar till att kunna visa upp digitalAngel-plattformens stora potential, säger Ian Currie, chef för EMEA hos Dell Boomi. Datadriven sjukvård framförd av flera uppkopplade biometriska sensorer är helt klart framtiden för smart sjukvård. Vi är stolta över att vara digitalAngels teknologipartner för att hjälpa till att skapa framtidens IoT-vårdplattform. Vi står inför ett antal stora framsteg inom smarta vårdprodukter och teknologier och digitalAngel kommer att vara limmet som håller ihop alla delar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>