Designtorget och Min Stora Dag i samarbete för att uppfylla sjuka barns önskningar
Hem HÄLSA Designtorget och Min Stora Dag samarbetar för att uppfylla sjuka barns önskningar

Designtorget och Min Stora Dag samarbetar för att uppfylla sjuka barns önskningar

Publicerat av: Redaktionen

Till julen har välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag tagit fram ett inslagspapper, designat av sju barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Vinsten av pappret går oavkortat till Min Stora Dag så att ännu fler barn som kämpar får sin önskan uppfylld.

Presentpapperet kommer att säljas exklusivt i Designtorgets butiker och på designtorget.se.

Julen är en tid då önskningar slår in. Därför har Min Stora Dag tillsammans med sju barn, som fått uppleva en Stor Dag, tagit fram ett presentpapper fyllt med deras livsviktiga ögonblick. Vinsten av pappret går oavkortat till Min Stora Dag så att ännu fler barn som kämpar kan få sin önskan uppfylld.

Vårt samarbete med Min Stora Dag ger sån glädje och vi är mycket stolta över det. Båda teamen har jobbat hårt för att genomföra detta och resultatet är fantastiskt. Det arbete som Min Stora Dag gör är otroligt viktigt och vi är mycket stolta att de valt oss som partner i att få visa upp och sälja det fina presentpapper som vi hoppas kommer ge glädje till många av våra kunder. säger Emma Klintbo Klingspor, VD Designtorget.

Vi är otroligt glada och peppade över vårt samarbete med Designtorget. Det fina julklappspapperet vi skapat tillsammans med våra unga konstnärer är verkligen ”the gift that keeps on giving”; fint att slå in klappar med i jul, samtidigt som det också verkar på ett högre plan och skapar möjlighet för fler Stora Dag-önskningar att slå in, säger Jennifer McShane, generalsekreterare på Min Stora Dag.

Presentpapperet är designat av sju barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser som alla fått sina önskningar uppfyllda av Min Stora Dag. Tilde, Liam, Nova, Elias, Melker, Elsa och Ellie kommer från hela Sverige och är mellan 8 och 16 år gamla.

Varje år drabbas tusentals barn av allvarliga sjukdomar och diagnoser som påverkar deras vardag. Många har ont. Vissa orkar inte leka med sina kompisar som förut. Och andra spenderar stor del av sin vakna tid på sjukhus där de genomgår tuffa behandlingar. Min Stora Dag finns till för att uppfylla just deras önskningar och sprida livsviktig glädje till dem när det behövs som mest.

Designtorget och Min Stora Dag i samarbete för att uppfylla sjuka barns önskningar

Med andra ord, låt önskningar slå in när du slår in dina paket i jul.

Presentpapperet är producerat i Sverige och kommer att säljas i designtorgets butiker och online från 10 november 2022.

Pris: 49 kr

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>