Hem NYHETER Dr Wende Gibbs från Mayo Clinic blir ny medlem i SyntheticMRs Medical Advisory Board

Dr Wende Gibbs från Mayo Clinic blir ny medlem i SyntheticMRs Medical Advisory Board

Publicerat av: Redaktionen

SyntheticMR, det medicinska mjukvaruföretaget som levererar kvantitativ MRI för att ge snabbare arbetsflöden, unik fysiologisk information och objektivt beslutsstöd, välkomnar Dr. Wende Gibbs till sitt Medical Advisory Board

Dr Wende Gibbs från Mayo Clinic blir ny medlem i SyntheticMRs Medical Advisory Board 2

Dr. Wende Gibbs

Dr. Gibbs är senior specialistläkare och biträdande professor i neuroradiologi vid Mayo Clinic och innehar ledarskaps- och kommittéuppdrag i ASNR, ASSR, ARRS, RSNA, WNRS, ACR och ABR. Hon är också medlem i AJNRs redaktion och sitter som redaktör för AJNRs podcast samt att hon är värd för Virtual Spine-konferensen och ASNR Education Webinar. Hennes huvudintressen är ryggradsröntgen och intervention, onkologi, smärtbehandling, patientcentrerad vård, röntgenrapportering och standardisering, samt artificiell intelligens och maskininlärning.

”Jag är stolt över att gå med i SyntheticMRs Advisory Board,” säger Dr Gibbs. ”Jag har följt deras framsteg inom området kvantitativ MR med stort intresse under de senaste åren, och nu ser jag fram emot att hjälpa dem att skapa produkter och funktioner som kommer att ge ett unikt kliniskt värde för radiologer, så att de kan erbjuda bästa möjliga patientvård.”

Som medicinsk rådgivare kommer Dr Gibbs hjälpa till att vägleda SyntheticMRs produktledning och strategiska initiativ, där hennes omfattande erfarenhet inom klinisk och akademisk radiologi samt organiserad medicin kommer till stor nytta.

”Som ett växande globalt företag är det viktigt att lyssna på våra användare,” säger Kyle Frye, president SyntheticMR Inc. ”Dr Gibbs expertis kommer vara av stor vikt när vi nu fortsätter skapa innovativa lösningar för att förbättra arbetsflöden och leverera kvantitativ MRI i världsklass.”

”Vi på SyntheticMR är glada över att ha Dr Gibbs som medicinsk rådgivare,” säger Ulrik Harrysson, VD SyntheticMR. ”Dr Gibbs erfarenhet av radiologi inom neuro och ryggrad kommer vara en stor tillgång för oss. Att ha Dr Gibbs som en del av vårt team kommer hjälpa oss leverera kliniskt relevanta produkter som ger fördelar inom arbetsflöde, samt levererar kvantitativa data för klinisk forskning och förbättrad patientvård, till sjukhus och kliniker över hela världen.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>