Dynamic Code tecknar sina första avtal i UK
Hem NyheterE-hälsa Dynamic Code tecknar sina första avtal i UK

Dynamic Code tecknar sina första avtal i UK

Publicerat av: Redaktionen

Healthtechbolaget Dynamic Code tar nu sitt första steg in på den brittiska marknaden genom samarbetsavtal med de brittiska digitala vårdgivarna Zava och The GP Service. Med dessa två avtal inleder nu Dynamic Code sin internationella expansion där UK blir första land.


Dynamic Code tecknar nu två viktiga avtal som blir startskottet för den internationella expansionen där UK blir första land för etablering. Samarbetet kommer att startas upp stegvis under hösten där första steget är en teknisk integration för att säkra kundresan och de logistiska flöden med samarbetspartners i UK.Dynamic Code tecknar sina första avtal i UK
Dynamic Code har tecknat ett avtal med The GP Service. Bolaget är en väletablerad leverantör av digital vård online och via skärmar på 5000 apotek i Storbritannien. Med detta avtal kommer The GP Service att integrera Dynamic Codes test för självprovtagning i sina processer för säkrare diagnoser för relevanta behandlingar av sina patienter.

– Vi är mycket glada över detta avtal med Dynamic Code. Tillsammans planerar vi att erbjuda en rad tester till våra kunder direkt och via apotek som är registrerade i vårt nätverk. Diagnostiska hälsotester med självprovtagning kommer att ge våra patienter säkrare, snabbare och ett större utbud av medicinska behandlingar, säger Atul Devani, vd The GP Service.

Det andra avtalet som är tecknat i UK är med Zava, en digital vårdgivare som även finns i Frankrike, Tyskland, Irland och USA. Genom samarbetet med Zava kan Dynamic Code nu erbjuda kunder som köper ett test-koncept genom apotek eller på bolagets hemsida en komplett kundresa från beställning av självprovtagningskit och laboratoriesvar till hjälp med behandling via Zava.

Bra förutsättningar för etablering i UK
De inledande avtalen är ett första steg för Dynamic Code att etablera närvaro i Storbritannien. Responsen bland digitala vårdgivare har varit god och intresset kring att digitalisera diagnostiken är stort.

– Dessa två avtal är en bra början och kommer att ge oss både erfarenheter och struktur för att öka närvaron i Storbritannien. Förutom att vi kommer att utveckla dessa samarbeten och växa tillsammans är vårt fokus att skapa en stark lokal närvaro med organisation på plats för att knyta och bygga ytterligare partnerskap med vårdgivare och apotek, säger Louise Nylén, vd för Dynamic Code.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>