Hem Nyheter Effektiv och säker hantering av kritiska larm

Effektiv och säker hantering av kritiska larm

Publicerat av: Redaktionen

​Senaste versionen av BEST CRITICAL RESPONSE är troligtvis marknadens bästa lösning för larmhantering av kritiska larm på sjukhus.

Effektiv och säker hantering av kritiska larm 4Just nu visas systemet upp för marknaden via en rikstäckande roadshow.

BEST CRITICAL RESPONSE® är en totalövervakad och intelligent lösning som ger effektivare och säkrare vård. Med oöverträffad överblick, högsta säkerhet och smarta mjukvaror är systemet ett verkligt bra hjälpmedel på akutsjukhus. Ett hjälpmedel som sparar tid i kritiska situationer – tid som kan rädda liv.

Systemet ger larmkoordinatorn överblick på allt som händer och full status på allt ifrån inkommande trauma, pågående larm, akutteam, enheter och systemet i helhet. Med möjlighet att skicka manuella larm och meddela personal i förtid ligger man steget före och kan spara viktig tid. Som medlem i akutteam har man tydlig realtidsöverblick direkt i sin smartphone.

Lösningen finns idag på flera akutsjukhus i Sverige och Danmark, som exempelvis Danderyds sjukhus, Hvodovre Hospital och Aarhus Universitetshospital.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>