Effektivare sjukvårdsrådgivning via ny app
Hem NYHETERIT-LÖSNING Effektivare sjukvårdsrådgivning via ny app

Effektivare sjukvårdsrådgivning via ny app

Publicerat av: Redaktionen

Med video kan du få direktkontakt med våra legitimerade sjuksköterskor via en ny app.

På ett snabbt och enkelt sätt får du egenvårdsråd eller vägledning till rätt vårdnivå.Effektivare sjukvårdsrådgivning via ny app 2

MedHelp har nu en lösning som hjälper er att bli ännu effektivare när det gäller sjukvårdsrådgivning och att få människor att snabbare bli friska. Att video både är omtyckt och effektivt kan vi konstatera efter vårt mångåriga samarbete med bl.a. Karolinska Sjukhuset och forskningsorganisationen RISE i ett stort projekt. Denna tjänst erbjuder vi nu till landets alla regioner och landsting samt till företag och organisationer.

Appen är en trygg tjänst som kommer avlasta den befintliga hälso- och sjukvården liksom företagshälsovården. Vi uppmanar därför alla politiker och andra beslutspåverkare att omgående verka för att denna lösning aktiveras.

Idag är det allmänt känt att det råder brist på sjuksköterskor. Hos oss finns nära 300 sjuksköterskor som arbetar på distans. Vår roll som vårdoperatör bidrar till att begränsa sjukvårdskostnaderna genom att vara länken mellan patienten och vården. Så använder vi resurserna mer effektivt.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>