Framgångsrik emission i Lundabolaget PainDrainer AB
Hem Nyheter En mycket framgångsrik emission i Lundabolaget PainDrainer AB

En mycket framgångsrik emission i Lundabolaget PainDrainer AB

Publicerat av: Redaktionen

Startup bolaget PainDrainer AB har tagit in 12,5 MSEK för att fullt ut fokusera på kommersialiseringsfasen av sin unika smärtcoach PainDrainer.

PainDrainer har utvecklats tillsammans med ledande smärtspecialister i Skandinavien och USA och bygger på vetenskapligt bevisade metoder.

PainDrainer är först i världen med att kombinera neurala nätverk med patientinformation vilket öppnar upp för helt nya patient-centriska möjligheter att påverka livskvaliteten för de som lever med långvarig smärta.
”Emissionen var mycket framgångsrik tack vara det stora intresset hos befintliga och nya aktieägare som har deltagit i emissionen och jag vill speciellt passa på att hälsa Almi Invest varmt välkommen. PainDrainer befinner sig i en oerhört spännande fas och vi ser nu fram emot att stärka organisationen och fokusera på kommersialiseringen av PainDrainer”, säger Prof. Carl Borrebaeck, arbetande Styrelseordförande i PainDrainer AB.
Almi Invest har valt att investera i PainDrainer AB.

Framgångsrik emission i Lundabolaget PainDrainer AB

Carl Borrebaeck

”Vi ser en stor potential i PainDrainer med en möjlighet att tillföra stor medicinsk nytta för personer som lever med kronisk smärta, och ser fram emot en mycket spännande resa”, säger Per Antonsson, Investment Manager på Almi Invest.

PainDrainer är en helt unik smärtcoach som hjälper de som lever med långvarig smärta att öka sin livskvalitet och minska sin smärtnivå. Appen, som tack vare AI är helt patient-centrisk, ger insikter hur de vardagliga aktiviteterna påverkar smärtnivån och hjälper därmed användaren att återta kontrollen över sitt liv. PainDrainer ger helt individ-anpassade råd och förslag hur aktivitetsbalans uppnås och hjälper till att prioritera de aktiviteter som är värdefulla för användaren. PainDrainer är klinisk bevisad samt är CE märkt och har klartecken för FDA MMD class I.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>