Hem NYHETER Eva Walde förstärker styrelsen i Senzime

Eva Walde förstärker styrelsen i Senzime

Publicerat av: Redaktionen

Senzime meddelar idag att Eva Walde från och med idag kommer ingå i styrelsen som ny adjungerad ledamot för att därefter väljas in som ordinarie ledamot vid kommande bolagsstämma.

Eva Walde förstärker styrelsen i Senzime 2

Eva Walde

Eva har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Göteborg och över 20 års erfarenhet från ledande roller inom bland annat Johnson & Johnson, Pfizer och Phadia. Eva är idag bland annat styrelseledamot i Sedana Medical AB (publ.) och arbetar som marknadsdirektör i Olink AB.

”Det är mycket glädjande att få in en så erfaren person som Eva Walde i Senzimes styrelse. Eva har gedigen erfarenhet av internationell marknadsföring och försäljning av medicinsk teknik och kommer bli en stor tillgång för Senzime i den kommersiella fas vi är nu,” säger Philip Siberg, styrelseordförande i Senzime.

Tillsättningen av ny styrelseledamot har skett genom en extern rekryteringsprocess på uppdrag av valberedningen i Senzime som består av Philip Siberg, Adam Dahlberg, Lennart Kalén och Sorin Brull.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>