Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Äldreomsorgsdagarna 2021

oktober 14 - oktober 15

Äldreomsorgsdagarna 2021

Årets tema: Nystart Äldreomsorg

I år fyller Äldreomsorgsdagarna 20 år! En konferens som har kommit att bli en unik mötesplats för dig som arbetar inom äldreomsorgen med fokus på att skapa bästa möjliga omsorg för den äldre personen.

Årets ÄO-dagar har vi för avsikt att genomföra som vanligt, på plats med alla er deltagare, våra utställare och talare. Vi har hört från många tidigare deltagare att längtan efter att ses på riktigt är stark. Att få åka till Stockholm och samlas för två dagar av inspiration, kunskap, umgänge och en välbehövlig stund för att hämta ny energi.

Efter det oerhört tuffa året som varit, där du som arbetar i äldreomsorgen stått i krisens mitt, väljer vi att blicka framåt och ingjuta kraft. Årets tema är därför Nystart Äldreomsorg.

Under två kunskapsintensiva dagar blandas de senaste forskningsrönen från fältet med framgångsrika verksamhetsnära exempel från svensk äldreomsorg. Men det viktigaste är kanske att du får möjlighet att möta kollegor från hela landet, få skratta, träffa utställare och känna att du har Sveriges viktigaste jobb.

Sex gemensamma storföreläsare kommer att finnas på plats. Utöver det finns två parallella spår med olika inriktning så att du kan skräddarsy dina två dagar med seminarier inom ledarskap och andra aktuella frågor som berör äldreomsorg.

Vi följer ständigt hur läget kring covid-19 utvecklas och planerar för, och hoppas på, att kunna genomföra vårt 20:e år av Äldreomsorgsdagarna den 14–15 oktober 2021, på plats, tillsammans.

Du är varmt välkomna med din anmälan. Vi erbjuder kostnadsfri avbokning fram till 30 dagar innan konferensen. Så att du kan boka tryggt.

Hoppas att vi ses i oktober! Precis som vanligt.


Citat från deltagare på Äldreomsorgsdagarna på Stockholmsmässan

»Alla föreläsningarna jag var på var superbra.«

»Hela upplägget var tilltalande och inspirerande med en ”röd tråd” under två dagar.«

»Så många bra föreläsare och så många valmöjligheter!«

»Fantastiska bra dagar! Mycket inspiration och härligt med sång, rörelse och eftertanke som varvas med kanonföreläsare.«

 

Nationella e-hälsodagen 2018

Detaljer

Börjar:
oktober 14
Slutar:
oktober 15
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>