Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

e-Hälsa 2022 STOCKHOLM / KISTAMÄSSAN / 8-9 Juni

juni 8 - juni 9

e-Hälsa 2022 STOCKHOLM / KISTAMÄSSAN / 1-2 FEB

KONFERENS OCH MÄSSA SOM VISAR NYA MÖJLIGHETER FÖR FRAMTIDENS VÅRD OCH OMSORG

e-Hälsa 2022 är den självklara mötesplatsen för dig som jobbar med e-Hälsa och välfärdsteknologi.

Den 8-9 Juni 2022 förvandlas Kistamässan i Stockholm till Sveriges främsta mötesplats för införandet av ny teknik inom vård och omsorg. Här tar du del av en mässa fylld till bredden med ledande leverantörer som visar den senaste utvecklingen och innovativa lösningar. Här kan du se och uppleva tekniken som utvecklar välfärden.

Du har dessutom möjlighet att ta del av en förstklassig konferens med intressanta talare. Möt inflytelserika personer bland forskare, politiker, experter och innovatörer som leder utvecklingen av framtidens vård och omsorg.

Kliv ombord på resan mot den digitala välfärden för att fortsätta utveckla vår välfärd och hälsa.

MÖTESPLATS ANPASSAD EFTER E-HÄLSANS MÖJLIGHETER

Riksdagens målsättning är att, år 2025, ska Sverige vara bäst i världen på att använda digitaliseringens och e-hälsans möjligheter. Genom digitalisering skall vård och omsorg utvecklas för att kunna ge den enskilde individen bästa möjliga förutsättningar för en säker och effektiv vård.

e-Hälsa 2022 sätts detta i fokus. Här träffas beslutsfattare från offentliga verksamheter och sjukvården, politiker, experter, myndigheter och leverantörer för att diskutera hur man kan utveckla e-hälsan och välfärdsteknologin vidare. Patienten skall ha bästa möjliga användarupplevelse, även om strukturen bakom är komplex och tekniskt avancerad.

e-Hälsa 2022 STOCKHOLM / KISTAMÄSSAN / 8-9 Juni 2

Detaljer

Start:
juni 8
Slutar:
juni 9
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>