Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Etisk stress och Covid-19, en reflektion över en pandemi

juni 3 @ 14:00 - 15:00 CEST

Etisk stress och Covid-19, en reflektion över en pandemi

VÅRDFÖRBUNDET BJUDER IN TILL WEBBINARIUM OM ETISK STRESS OCH COVID-19 – EN REFLEKTION ÖVER EN PANDEMI.

Cecilia Lundmark Leg sjuksköterska MSc/Etisk vägledare har under pandemin haft samtal med vårdprofessionerna kring deras upplevelser och situation.

Chefernas oro över att behöva ”tvinga” sin personal att prioritera omvårdnadsåtgärder, sjuksköterskors upplevelser av att arbeta utanför sitt kunskapsområde, biomedicinska analytikers stress av att kunna leverera svar innan frågan har ställts, barnmorskor som inte längre får tillåta partner att få stanna hos den nyfödda och röntgensjuksköterskor som kämpar med att utföra allt fler undersökningar och behandlingar trots tidsbrist.

Lyssna på en föreläsning som beskriver etisk stress, vad det är och hur det kan ta sig uttryck. Hur påverkas vi när vi inte längre ges möjlighet att göra det vi kan/vill göra under extrema omständigheter? Vad händer när dessa omständigheter pågår under längre tid? Du får verktyg och kan se möjligheterna.

FÖRELÄSARE: Cecilia Lundmark Leg sjuksköterska MSc/Etisk vägledare

Ett inspelat samtal om upplevelsen av etisk stress under pandemin mellan Cecilia och medlemmar från Vårdförbundets fyra yrken och chef/ledare, kommer att finnas tillgängligt att lyssna på efter webbinariet.

OBS! begränsat antal platser – först till kvarn gäller.

WEBBINARIUM – SÅ HÄR GÅR DET TILL!

  1. Någon dag innan webbinariet får du en inbjudningslänk skickad till din e-postadress.
    E-postadressen som du vill använda anger du när du anmäler dig.
  2. Logga in i god tid innan start, gärna redan kl. 13.45. Klicka på inbjudningslänken och välj att öppna Teams i din webbläsare.
  3. Under sändningen ska ljudet och kameran vara avstängd. Det finns möjlighet att ställa frågor via chatten under sändningen.

När du ansluter till mötet så kommer andra deltagare att kunna se ditt namn.

Nationella e-hälsodagen 2018

Detaljer

Datum:
juni 3
Tid:
14:00 - 15:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>