Hem
Publicerat av:
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Känn trycket

januari 19 @ 08:00 - 10:00 CET

Känn trycket

Hur kan vi möta problemet med att så många med hypertoni (högt blodtryck) är underbehandlade och inte följs upp i tillräcklig grad?

Och varför lyckas andra länder så mycket bättre?

Hur kan samarbete mellan olika aktörer i vårdens ekosystem öka vårdens effektivitet och tillgänglighet – och vilken roll kan apoteken spela för att underlätta vardagen för de många människor som lever med livslång sjukdom? Seminariet vänder sig i första hand till vårdsektorns beslutsfattare, sakkunniga och debattörer.

Medverkande:  
Johan Sundström, professor i klinisk epidemiologi, Uppsala universitet
Inger Ros, förbundsordförande Riksförbundet HjärtLung  
Joacim Stalfors, chefläkare, Doktor24
Christine Cars-Ingels, generalsekreterare, Riksförbundet HjärtLung
Peter Vasko, hjärtläkare, Linköping
Karl Johan Ståhlberg, chef Förskrivet och hälsotjänster, Apoteket
Mårten Blix, Fil. dr i nationalekonomi vid Ratio

Moderator: 
Eva Krutmeijer, chef för samverkan, Apoteket

Du kommer att få en bekräftelse på att du anmält dig. Vi sänder även ut en påminnelse innan frukostmötet. Väljer du att delta via länk i stället för fysiskt kommer vi att bifoga länken i påminnelsen.

För dig som deltar fysiskt förutsätter vi att du är fullt vaccinerad. Vi följer vid genomförandet gällande restriktioner och rekommendationer med anledning av pandemin vilket kan innebära begränsningar för deltagande fysiskt eller att det endast genomförs digitalt.

Känn trycket 2

 

Details

Date:
januari 19
Time:
08:00 - 10:00 CET
Event Category:
Event Tags:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>