Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Läkemedelsrobotar inom LSS & socialpsykiatri

november 24 @ 13:00 - 14:30 CET

Läkemedelsrobotar inom LSS och socialpsykiatri

En Evondos läkemedelsrobot kan betyda olika saker för olika individer, men i grund och botten är det en nyckel till självständighet och säker läkemedelshantering.

De flesta kommuner använder tjänsten idag inom hemtjänsten och hemsjukvården, allt fler kommuner börjar nu också att använda Evondos inom LSS och socialpsykiatri.

Evondos välkomnar dig som Enhetschef, MAS, sköterska, Utvecklingsledare välfärdsteknik och beslutsfattare i Sveriges kommuner och regioner till detta webinar. I detta webinar kommer fem kommuner som jobbar med Evondos inom LSS och socialpsykiatri att dela med sig av sina erfarenheter och tips gällande sina införanden till vårdtagare utanför äldreomsorgen.

De som kommer att medverka är:
Hammarö kommun, Goran Katanic
Munkfors kommun, Anna Torbrand och Malin Holm
Falköpings kommun, Pia Ragnar Frisk
Eskilstuna kommun, Mette Hutters Larsen och Mattias Kjellkvist
Karlstad kommun, Marianne Kirk och Elisabeth Ring

Moderera samtalet kommer Kerstin Ekblom, Projektledare på Evondos och sjuksköterska med erfarenhet från LSS och socialpsykiatrin samt Staffan Håkansson, Försäljningschef på Evondos, att göra.

Under webinaret kan du ställa frågor till presentatörerna, du kan också skicka in dina frågor i förväg tillsammans med din anmälan.

Webinaret är kostnadsfritt och sker via Teams.

Nationella e-hälsodagen 2018

Detaljer

Datum:
november 24
Tid:
13:00 - 14:30 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>