Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MÄSSA, KONFERENS OCH MÖTESPLATS FÖR E-HÄLSA OCH VÄLFÄRDSTEKNOLOGI

januari 25 - januari 26

MÄSSA, KONFERENS OCH MÖTESPLATS FÖR E-HÄLSA OCH VÄLFÄRDSTEKNOLOGI

e-Hälsa + MVTe 2023 är den viktigaste mötesplatsen för alla som arbetar med e-hälsa och välfärdsteknologi där syftet är att stimulera innovativ utveckling av kvalité och effektivitet genom införandet av ny teknik inom vård och omsorg.

Mötesplatsen ger en enastående möjlighet för chefer, ledare, myndighetsansvariga och politiker inom vården att dela bästa praxis för att kunna utveckla välfärden.

Här får besökarna helt kostnadsfritt ta del av en gedigen mässa samt mängder av seminarier och aktiviteter.

Det finns möjlighet att köpa biljett till en storslagen konferens med ett omfattande konferensprogram innehållande en mängd noggrant samordnade och skräddarsydda möten och konferenspunkter som möter ledarnas specifika behov, för att kunna påverka den framtida utvecklingen.

Fokus är att skapa ett innehåll av högsta kvalitet, de bästa föreläsarna, de senaste ämnena och praktiska lösningar som alla kan ta till sig och ta med hem och implementera dessa idéer, innovationer samt modeller för vård och teknik som radikalt kommer att effektivisera och förbättra framtiden för svensk vård och omsorg.

e-Hälsa + MVTe arrangeras parallellt med Framtidens Hälso & Sjukvård samt Lösningar för Offentlig Sektor den 25 – 26 januari 2023.

Nationella e-hälsodagen 2018

Detaljer

Start:
januari 25
Slutar:
januari 26
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>