Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MÄSSA, KONFERENS OCH MÖTESPLATS FÖR DEN OFFENTLIGA SEKTORN

januari 25 - januari 26

MÄSSA, KONFERENS OCH MÖTESPLATS FÖR DEN OFFENTLIGA SEKTORN

Premiären av Lösningar för Offentlig Sektor och e-Hälsa 2022 blev en riktig fullträff.

Mängder av möten, nya affärskontakter, underlag till nya upphandlingar, mingel, nya insikter och utbyte av både erfarenheter och kompetens är en bra sammanfattning av första upplagan av mässan.

Med fler än 200 utställare och varumärken, över 2800 besökare till mässan och 1030 konferensdelegater är Lösningar för Offentlig Sektor och e-hälsa Sveriges största mötesplats för anställda inom offentliga sektorn samt vård och omsorg.

Redan i januari 2023 är mötesplatsen tillbaka. Den 25–26 januari 2023 blir Kistamässan återigen Sveriges viktigaste och ledande samlingspunkt för alla som leder, utvecklar och effektiviserar den offentliga sektorn samt sjukvården. Då blir det även premiär för nya konceptet Framtidens Hälso & Sjukvård samt att e-Hälsa arrangeras tillsammans med MVTe (Mötesplats för Välfärdsteknologi och e-hälsa). Dessa tre mässor kommer skapa en heltäckande och komplett mötesplats för att leda, utveckla och effektivisera Sveriges offentliga sektor samt sjukvård.

MÄSSA, KONFERENS OCH MÖTESPLATS FÖR DEN OFFENTLIGA SEKTORN 2

Detaljer

Start:
januari 25
Slutar:
januari 26
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>