Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Möt chefer och beslutsfattare från offentlig sektor

november 16 - november 18

Möt chefer och beslutsfattare från offentlig sektor 1

Möt chefer och beslutsfattare från offentlig sektor

I november 2021 är det åter dags för Kvalitetsmässan – det bästa och kanske enda tillfället nästa år att möta Sveriges offentliga sektor!

Har ditt företag lösningen som kan föra Sveriges skolor och utbildningskvaliteten framåt? Jobbar ni med IT-lösningar eller andra innovationer som kan göra offentlig sektor bättre och effektivare? Kanske har din kommun eller region ett lyckat utvecklingsprojekt eller andra goda exempel ni vill visa upp för resten av Sveriges offentliga sektor?

Kvalitetsmässan är mötesplatsen för alla som arbetar med att utveckla de offentliga verksamheterna. Målgruppen är främst chefer och beslutsfattare från kommuner, regioner och statliga myndigheter.

Mässan arrangeras vartannat år och samlar deltagare från hela landet samt övriga Norden. Vi har ca 200 av 290 kommuner på besök, representanter för de flesta regioner och runt 50-60 myndigheter.

Siffror från Kvalitetsmässan 2019

  • 3 000 konferensdeltagare
  • 135 utställare
  • 9 100 besök på mässa och konferens
  • 333 programpunkter
  • 690 medverkande talare

Boka tidigt-pris fram till den 31 december
Mässan är bred och omfattar många branscher: vård & omsorg, skola & utbildning, ledarskap & utveckling, IT & digitalisering, m.m. Passa på att boka er monter redan idag – ni får ett bättre pris och större möjlighet att välja den monterplats ni önskar.

Tema 2021: Möjligheternas samhälle

Samhället måste hela tiden utvecklas i takt med nya utmaningar och nya möjligheter. Hur rustar vi för att även i framtiden erbjuda en välfärd i världsklass, inte minst när oförutsedda samhällsförändringar sker? Omställningsförmåga och rätt kompetens är en förutsättning. En förutsättning för att omvandla utmaningar till möjligheter att bygga det nya, bättre samhället.

Ett möjligheternas samhälle, helt enkelt.

 

Har ni genomfört Sveriges bästa utvecklingsprojekt?

Anmälan är öppen till GötaPriset, utmärkelsen som belönar utveckling för en bättre välfärd. Här efterlyser vi goda idéer och exempel på förnyelse och förbättring.

Har din organisation en historia att berätta om lyckosamt förändringsarbete? GötaPriset är öppet för alla typer av projekt som ökat kvaliteten och effektiviteten i kommun, stat eller region.

Genom att anmäla er till GötaPriset är ni med och tävlar om 100.000 kr. Dessutom en chans att sprida era erfarenheter till kollegor i hela landet och på så sätt bidra till en bättre välfärd!

Anmälan senast den 13 december
Ni anmäler er till GötaPriset genom att skicka in en beskrivning av ert projekt på max en A4-sida. Sista dag för anmälan är den 13 december 2020.

 

Möt chefer och beslutsfattare från offentlig sektor

Detaljer

Börjar:
november 16
Slutar:
november 18
Evenemang Taggar:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>