Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MÖTESPLATSEN SOM VISAR NYA MÖJLIGHETER FÖR FRAMTIDENS HÄLSO- OCH SJUKVÅRD

januari 25 - januari 26

MÖTESPLATSEN SOM VISAR NYA MÖJLIGHETER FÖR FRAMTIDENS HÄLSO- OCH SJUKVÅRD

Framtidens Hälso & Sjukvård är den största mötesplatsen för alla som leder, utvecklar och ansvarar för framtidens vård i Sverige.

Det är ett unikt tillfälle att ta del av praktiska idéer och lösningar som ger ny kunskap och kompetens.

Mötesplatsen ger en enastående möjlighet för chefer, ledare, myndighetsansvariga och politiker inom vården att dela bästa praxis, oavsett var i vården man arbetar. Här får besökarna ta del av en gedigen mässa, mängder av seminarier och aktiviteter som är helt kostnadsfritt. Det finns även ett omfattande konferensprogram med en mängd noggrant samordnade och skräddarsydda möten och konferenspunkter som möter ledarnas specifika behov, för att kunna påverka den framtida utvecklingen.

Fokus är att skapa ett innehåll av högsta kvalitet, de bästa föreläsarna, de senaste ämnena och praktiska lösningar som alla kan ta till sig och ta med hem och implementera dessa idéer, innovationer samt modeller för vård och teknik som radikalt kommer att effektivisera och förbättra framtiden för svensk vård.

Framtidens Hälso & Sjukvård arrangeras parallellt med E-Hälsa + MVTe samt Lösningar för Offentlig Sektor den 25 – 26 januari 2023.

MÖTESPLATSEN SOM VISAR NYA MÖJLIGHETER FÖR FRAMTIDENS HÄLSO- OCH SJUKVÅRD 2

Detaljer

Start:
januari 25
Slutar:
januari 26
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>