Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MVTe Mötesplats välfärdsteknologi och eHälsa

januari 21 - januari 22

Mötesplatsen för dig som arbetar inom
kommunal vård och omsorg

Under två dagar har du möjlighet att lyssna på föredrag, delta i workshops, testa det senaste på mässgolvet och nätverka med branschkollegor. På MVTe samlas de som arbetar med utveckling av kommunal vård och omsorg. Många arbetar som chefer, undersköterskor, verksamhetsutvecklare, socionomer, IT-ansvariga, jurister, politiker med flera.

Mötesplats för välfärdsteknologi och e-hälsa

Innan Mötesplats välfärdsteknologi och e-hälsa grundades 2015 saknade Sveriges kommuner en arena för kunskap- och erfarenhetsutbyte. Befintliga mässor och konferenser fokuserade endast på landstings- och sjukvårdsfrågor. MVTe initierades för att lyfta fram behoven av frågorna kring modern teknik i kommunal vård, omsorg och socialtjänst.

Mötesplats välfärdsteknologi & e-hälsa blev den efterlängtade arenan för framtiden inom kommunal vård och omsorg som kommunerna tidigare saknat. Välfärdsteknologin leder till ökad självständighet, trygghet och delaktighet i samhället om vi utgår från individens behov och förutsättningar.

Syfte

MVTe erbjuder en konferens och mässa där kommunal vård, omsorg och socialtjänst kan möta aktörer och innovatörer i branschen. Vi vill stimulera innovativ utveckling av kvalitet och effektivitet i omsorgen med hjälp av en ökad användning av välfärdsteknologi och e-hälsa.
Konferensen och mässan erbjuder konkret information och möjlighet att dela erfarenheter med kollegor från hela Sverige.

Målgrupper

De som besöker MVTe är chefer och tjänstemän inom kommunal vård och omsorg samt även politiker, verksamhetsutvecklare, vård- och omsorgspersonal, IT-ansvariga, jurister, upphandlare med flera.

Detaljer

Börjar:
januari 21
Slutar:
januari 22
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://www.mvte.se/sv/

Plats

Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5
kista, 164 40 Sweden
+ Google Map
Webbplats:
https://www.mvte.se/sv/