Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nationella e-hälsodagen 2018

21st januari 2018 @ 08:30 - 17:00

En dag. En vision. Oändliga möjligheter.

Den 21 februari 2018 går Nationella e-hälsodagen av stapeln för tionde gången. Med fokus på Vision e-hälsa 2025 bjuds du på en heldag fylld av inspiration och kunskap. Dagen samlar alla som tillsammans verkar på e-hälsoarenan inom kommuner och landsting, myndigheter, organisationer, företag samt universitet och högskolor. Anmäl dig genom att klicka på knappen nedan.

Programmet tar avstamp i Vision e-hälsa 2025 där målet är att Sverige ska vara bäst i världen på att använda digitaliseringens och e-hälsans möjligheter i syfte att underlätta för människor att uppnå en god och jämlik hälsa och välfärd.

Bland talarna märks Estlands generalsekreterare för e-tjänster och innovation Ain Aaviksoo, som ger en internationell utblick. Forskaren och entreprenören Ashkan Fardost, nominerad till utmärkelsen Årets talare, bjuder på en spaning över hur teknologi och digitalisering påverkar samhällen, verksamheter och mänskligt beteende.

Nationella e-hälsodagen genomförs av e-Hälsomyndigheten gemensamt med styr- och samverkansorganisationen för Vision e-hälsa 2025. I programrådet ingår utöver e-Hälsomyndigheten även Socialdepartementet, SKL, Socialstyrelsen, Myndigheten för delaktighet, Läkemedelsverket och Inera.

Plats: Waterfront Congress Centre, Stockholm
Datum: 21 Februari 2018


Detaljer

Datum:
21st januari 2018
Tid:
08:30 - 17:00
Evenemang Taggar:
, , , ,