Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Pressinbjudan – Anmäl dig nu: Programmet klart för Nationella e-hälsodagen

21st februari 2018

Den 21 februari 2018 går Nationella e-hälsodagen av stapeln och nu finns det kompletta programmet på eHälsomyndighetens webbplats.

För dig som är journalist och vill delta är det hög tid att anmäla sig.

Med fokus på Vision e-hälsa 2025 bjuds deltagarna på en heldag fylld av inspiration och kunskap. Dagen samlar alla som tillsammans verkar på e-hälsoarenan inom kommuner och landsting, myndigheter, organisationer, företag samt universitet och högskolor.

Programmet för Nationella e-hälsodagen tar avstamp i Vision e-hälsa och inleds av socialminister Annika Strandhäll. Bland talarna märks Estlands generalsekreterare för e-tjänster och innovation Ain Aaviksoo, som ger en internationell utblick. Forskaren och entreprenören Ashkan Fardost, nominerad till utmärkelsen Årets talare, bjuder på en spaning över hur teknologi och digitalisering påverkar samhällen, verksamheter och mänskligt beteende.

Nationella e-hälsodagen genomförs av eHälsomyndigheten gemensamt med styr- och samverkansorganisationen för Vision e-hälsa 2025. I programrådet ingår eHälsomyndigheten, Socialdepartementet, SKL, Socialstyrelsen, Myndigheten för delaktighet, Läkemedelsverket och Inera.

Arrangemanget äger rum på Waterfront Congress Centre i centrala Stockholm. Hela dagen filmas och streamas på eHälsomyndighetens webbplats så att alla intresserade kan ta del av programmet. Moderator är Gabriella Ahlström.

Detaljer

Datum:
21st februari 2018
Evenemang Taggar:
, ,