Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Seminarium 14 oktober: Motverka psykisk ohälsa på arbetsplatsen

oktober 14 @ 14:00 - 16:00 CEST

Seminarium 14 oktober: Motverka psykisk ohälsa på arbetsplatsen

Kostnadsfritt seminarium av Hjärnkoll Stockholm den 14 oktober kl 14-16 på ABF-huset, Sandlersalen.

Seminariet sänds även digitalt.

Psykisk ohälsa står för en majoritet av sjukskrivningarna och orsakar stora förluster såväl för samhället som för de drabbade.

Hur kan vi upptäcka och förebygga psykisk ohälsa på arbetet? Möt Hjärnkolls ambassadörer, som själva varit drabbade och hör dem berätta vad som kunde ha hjälpt dem. Du får också möjlighet att ställa frågor till dem!

Per Hansson är arbetargrabben från Norrland som gjorde karriär och blev chef inom den tunga industrin. Men han självmedicinerade med alkohol och förlorade allt. Idag har han fått en bipolär diagnos.

Anna Morlin var handläggare inom Socialtjänsten och ville vara alla till lags. Pressad mellan verksamhetens sparkrav och klienteras behov, fick hon en utmattningsdepression som ledde till ett självmordsförsök.

Mark Ennis var den perfekta säljchefen, som presterade mer än alla andra. Men det hade ett pris och ledde till att han kraschade. Idag har han en ADHD-diagnos.

Irene Rösberg var småbarnsförälder och jobbade som marknadschef, när hon sakta började märka att något inte stämde. När hon till slut sjukskrev sig var det försent.

Ingela Rudler ställde stora krav på sig själv i arbetet som projektledare. Samtidigt ville hon vara den perfekta mamman till sitt lilla barn. Till slut rasade allt och hon fungerade inte längre.

Hjärnkoll Stockholms verksamhetschef Lou Rehnlund redogör också för läget kring psykisk ohälsa på arbetet idag.

Seminarium 14 oktober: Motverka psykisk ohälsa på arbetsplatsen 2

OBS! Begränsat antal platser! Fri entré. Du kan även anmäla dig till det digitala seminariet.

NSPH Stockholm och Hjärnkoll Stockholm i samarbete med ABF Stockholm

Detaljer

Datum:
oktober 14
Tid:
14:00 - 16:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>