Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till Rakeldagen 2017

22nd oktober 2017 @ 09:00 - 18:00

Rakeldagen – en dag om samverkan och samhällsviktig kommunikation hålls den 5 oktober 2017 på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Du som ansvarar för eller arbetar med säkerhetsfrågor, beredskap och samband inom samhällsviktig verksamhet är varmt välkommen att anmäla dig till Rakeldagen.

Årets tema är samverkan. Temat kommer att genomsyra hela seminarieprogrammet. Det kommer talare från olika delar av Sverige som pratar om samverkan med Rakel på lokal, regional, nationell och internationell nivå. Få inspiration från hur man samverkar på sjukhus, i elbranschen eller i komplex industrimiljö.

Vi kommer även att prata om framtiden. Vi spanar på hur samhället kommer att se ut, hur vi kommer att kommunicera inom samhällsviktig verksamhet och hur vi kan förbereda oss på nya kommunikationslösningar.

Kom och få kunskap om och inspiration till hur ni bäst kan använda Rakel och andra kommunikationslösningar som WIS (webbaserat informationssystem) och SGSI (Swedish Government Secure Intranet) – både inom er organisation och tillsammans med andra.

Dagen bjuder på seminarier, utställning med tjänster och produkter, erfarenhetsutbyte och mingel.

Datum: 5 okt 2017
Starttid: 09:00
Sluttid: 18:00
Sista anmälningsdag: 5 sep 2017
Ort: Stockholm
Lokal: Stockholmsmässan, Älvsjö

Anmäl dig senast den 5 september

Här anmäler du dig till Rakeldagen

Detaljer

Datum:
22nd oktober 2017
Tid:
09:00 - 18:00
Evenemang Taggar:

Plats

´Älvsjö Mässan