Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Varmt välkommen till webbinarium

maj 25 @ 10:00 - 11:00 CEST

Varmt välkommen till webbinarium

”Sensorteknik som möter IVOs krav på kvalitét och integritet”

Välkommen till Nordic Weltechs webbinarium ”Sensorteknik som möter IVOs krav på kvalitét och integritet”, som bygger på hur trygghetssensorn RoomMate kan hjälpa verksamheter att leva upp till IVOs krav på kvalitét och integritet.

Trygghetssensorn RoomMate är en produkt som möter Nordic Weltechs krav på välfärdsteknik, då den ökar livskvalitéten för äldre och funktionshindrade, skapar en bättre arbetsmiljö för välfärdens medarbetare och samtidigt hjälper samhället att hantera demografiska utmaningar.

Vill du veta mer om hur RoomMate kan användas inom just din verksamhet, lyssna då på vårt webbinarium med Martin Paulette (VD och grundare av Nordic Weltech).

Tisdagen 25/5-2021  kl.14.00-14.45
eller
Tisdagen 1/6-2021  kl.10.00-10.45

Vem kan anmäla sig? 

Webbinariet riktar sig till företag och personer som verkar inom branschen för vård- och omsorg och berörs av aktuella utmaningar inom fall- och trygghetsområdet. 

 

Varmt välkommen till webbinarium 2

Detaljer

Datum:
maj 25
Tid:
10:00 - 11:00 CEST
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>