Hem
Publicerat av:
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webbinarium om träning torsdagen den 13 januari kl 18:00

januari 13 @ 18:00 - 20:00 CET

webbinarium om träning torsdagen den 13 januari kl 18:00

Delta gärna på vårt inspirerande webbinarium om träning och rehabilitering vid blodcancer- och kronisk blodsjukdom den 13 januari klockan 18:00-20:00.

Det hålls via zoom och arrangör är Blodcancerförbundet i samverkan med Patientföreningen KBS och Vitala AB och med stöd av Allmänna Arvsfonden. 

Blodcancerförbundet med stöd av Allmänna Arvsfonden bjuder tillsammans med Patientföreningen KBS och Vitala AB in till ett inspirerande webbinarium och paneldebatt om träning och rehabilitering vid blodcancer och kronisk blodsjukdom.

Jesper Aasa från Vitala lär dig hur du genom anpassad medicinsk träning kan förbättra ditt välmående och din hälsa – långsiktigt och enkelt.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan.

Webbinariet kommer att hållas via zoom. Länk skickas ut per e-post under dagen den 13 januari.

Webbinarium om träning torsdagen den 13 januari kl 18:00 2

Details

Date:
januari 13
Time:
18:00 - 20:00 CET
Event Category:
Event Tags:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>