Forenede Care förvärvar A&O Ansvar och Omsorg
Hem Hälsa Forenede Care förvärvar nu A&O Ansvar och Omsorg

Forenede Care förvärvar nu A&O Ansvar och Omsorg

Publicerat av: Redaktionen

A&O Ansvar och Omsorg kommer ge Forenede Care ny kompetens och således fler möjligheter att fortsätta utveckla branschens bästa omsorgstjänster.

Forenede Cares ambition är att göra skillnad för människor och detta förvärv bidrar till den ambitionen.

Affären förutsätter ett godkännande från Konkurrensverket, och beräknas slutföras under första kvartalet 2023.

-Tillsammans kommer vi bli ännu bättre och jag är glad att få välkomna A&O Ansvar och Omsorg in i Forenede Care. Nu börjar det viktiga arbetet med att lära känna och ta in all ny kunskap och nya perspektiv så att vi tillsammans kan bygga en gemensam kultur utifrån våra värderingar. Vi behöver lära av varandra så vi blir det bästa bolaget för alla våra medarbetare, kunder och samarbetspartners. När de två största familjeägda företagen slås samman till ett, påverkas omsorgsbranschen på ett positivt sätt vilket kommer gynna alla de som är i behov av god kvalitativ omsorg. Jag välkomnar A&O Ansvar och Omsorg in i Forenede-familjen säger Madeleine Lundström VD Forenede Care.

-Sedan min far startade A&O Ansvar och Omsorg 1993 har vi aldrig funderat på att sälja bolaget. Vi har byggt en verksamhet och en kultur som har ett fokus på att skapa en positiv miljö med goda relationer för människor som är i behov av omsorg. Forenede Care har samma tankar och grundläggande värderingar som oss på A&O Ansvar och Omsorg och jag är glad för att vi får se att vårt livsverk tas över av ett företag som ser människor som sin viktigaste resurs. Det behövs ett stort familjeägt bolag på marknaden och jag har tillsammans med styrelsen landat i att detta bäst gynnar de människor vi arbetar för och med på både kort och lång sikt. Forenede Care och A&O Ansvar och Omsorg är två företag som passar perfekt tillsammans. Branschen står inför många utmaningar men också väldigt många möjligheter. Att då lämna över bolaget till en långsiktig aktör som Forenede Care känns väldigt bra. Både för mig och min familj men jag tänker också på alla de kunder och medarbetare som kommer ingå i detta; Sveriges största familjeägda vård- och omsorgsföretag, berättar Sakarias Mårdh VD för A&O Ansvar och Omsorg.

Forenede Care förvärvar A&O Ansvar och Omsorg

Forenede Care har påbörjat processen att förvärva A&O Ansvar & Omsorg.

-Med förvärvet av A&O Ansvar och Omsorg stärks både Forenede-koncernen som helhet och Forenede Care i Sverige. När vi slås samman kommer vi kunna leverera ännu högre kvalitet till alla de som har behov av omsorg samtidigt som vi stärker vår affär genom att gå samman med en duktig branschkollega avslutar koncerndirektör Lars Folkmann.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>